Dekorskivor

Plastbearbetning

DEKORSKIVOR

Dekorskivor från SIBU Design ger nya möjligheter inom inredning och design. Materialet är en tunn plastskiva med verklighetstrogen struktur. Materialet är lätt att hantera, bearbeta och montera. De är även lätta att skära med en mattkniv och flera av dem går att forma med värme. Skivorna finns med eller utan klister på baksidan.
Materialet är perfekt för de flesta design och inrednings ändamål, butiksinredning, mässinredning, kontor, för design av möbler eller andra produkter. Endast fantasin sätter gränser.

De flesta är även klassade för våtrum, så varför inte inreda badrummet med krokodilskinn!

Dekorskivorna finns i ett 100-tal strukturer bland annat rostfritt, läder, strutsskinn, krokodil, trä och koppar.

Hitta det som passar dig och kontakta oss för priser! Titta på www.sibu.at för exempel.

Dekorskivorna i produktlinjen SIBU punch-line har en foliebaksida som står ut och skapar ett ”linsliknande” rutformat mönster på ytan.
SIBU leather-line / SIBU elements

Den mjuka ytan, den realistiska skrovligheten och samma känsla som äkta skinn gör SIBU leather-line till en verkligt exklusiv produkt för dekorativ design. SIBU elements har gett upphov till en helt ny designgeneration. En estetik och känsla som tidigare var omöjlig att uppnå skapas när de kapade kanterna helt och hållet kan täckas av den högkvalitativa produktytan.
SIBU deco-line

Produktlinjen SIBU deco-line innefattar många olika ytor av högsta kvalitet – glänsande spegelytor och spännande stålytor, borstade ytor, ytor med skiftningar i silver, guld och antracit, moderna metallfärger och de allra senaste trästrukturerna. SIBU deco-line utvecklades speciellt för inredning och kan användas till ett praktiskt taget obegränsat antal användningsområden. SIBU structure-line
Varmformade och extremt lättbearbetade ytor, som tack vare deras tredimensionella mönster skapar en mycket effektiv och elegant känsla.

SIBU MultiStyle

Skårorna i ytan gör de mönstrade dekorskivorna extremt böjbara. De passar därför särskilt bra för fastlimning på böjda ytor – även med liten radie.
Image
Plastbearbetning AB
Sjöbodavägen 2
145 53 Norsborg
© 2023, Plastbearbetning AB

Kontaktuppgifter

Kontoret öppet:
Mån-tors 08.00 -17.00
(lunchstängt 12.00 – 12.45)
Fre 08.00 – 15.00
(lunchstängt 12.00 – 12.30)
Varumottagningen öppen:
Mån-tors 07.00 -16.00
(lunchstängt 12.00 – 12.45)
Fre 07.00 – 15.00
(lunchstängt 12.00 – 12.30)